Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Parkeci.net Anasayfa - İletişim Sayfası

iş olanakları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
dekorasyoncu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı dekorasyoncu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: iş olanakları
    Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2008 Saat 15:04
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla kimsenin ustaya ihtiyacı yok inşallah bu duraklama bir an önce geçer geçerde talep olur.
yapılan parkeye değil yaptığın parkeye bak
Yukarı Dön
Yukarı Dön
dekorasyoncu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı dekorasyoncu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2008 Saat 15:09
arkadaşlar bu başlık altında kimin ustaya yardımcıya ihtiyacı varsa belirtelim
yapılan parkeye değil yaptığın parkeye bak
Yukarı Dön
paşa Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı paşa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2008 Saat 20:14
işler bir anda durdu iki gündür iş yok yarın 25 mt montaj var ustaya ihtiyacı olan cevap yazsın lütfen

paşa
inandıgın gibi yaşamassan yaşadıgın gibi inanırsın
Yukarı Dön
ozeniscenter Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 172
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozeniscenter Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2008 Saat 21:17
İşler Açılır Hocam Normal Sezonun Durğunluğu
Özen İŞ Parke Erol IRMAK PARKE TİCARET ÇAMSAN PARKELAM BÖLGE ANA BAYİİ 0370 424 17 20 415 14 24
Yukarı Dön
klas parkecilik Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 199
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı klas parkecilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2008 Saat 13:43
akşama bir odalık montaj işine gideceğim(20m2)
Allah bereket versin.azı'na çoğuna bakmıyalım ,ne gelirse artık. Thumbs%20Up
Geldiğin zaman boşluk dolduran değil,gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol.LAMİNAT PARKE TİC.ve UĞGULAMA
Yukarı Dön
özer66 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı özer66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2009 Saat 20:32
arkadaşım ben yeni üyeyim ve allaha şükür işim gayet iyi memnunum günde en az bana süpürgelik dahilinde 100 metre kare verebilecek ustaya ihtiyacım var ssk+3 öğün yemek ve her ayın 1 indede hesap kesimi var süpürgelik kompresör ile yapılacak gelecek usta sadece laminat döşeyip süpürgelik kesimi yapacak isteyen metraj isteyene maaş görüşülür..tel:05372228065 türkiye genelinde işim yoğun elimde şu an itibarı ile 40000 metre kare işim hazırda art toki işlerimde var... 
lknı
Yukarı Dön
özer66 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı özer66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2009 Saat 20:34
kardeş yazdığım mesajı okudunmu diğer ustalara bildirirsin umarım
lknı
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozeniscenter Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2009 Saat 22:17
kolay gelsin ustam sitemizi tercih ettiğiniz içinde ayrıca teşşekürlerimi sunarım.
Özen İŞ Parke Erol IRMAK PARKE TİCARET ÇAMSAN PARKELAM BÖLGE ANA BAYİİ 0370 424 17 20 415 14 24
Yukarı Dön
ultrausta Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ultrausta Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16-Mart-2009 Saat 22:05

değerli ustalarım ben yeniyim sitede öncelikle herkese bol kazançlar ve hayırlı işler dilerim .

ben ustanın zeki çevik ve ahlaklısını severim
Yukarı Dön
yiğitler düzce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yiğitler düzce Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Mart-2009 Saat 13:50
EKONOMİK KRİZ VE KIŞ AYLARININ DURGUNLUGU BİRLEŞİNCE BUKADAR İŞSİZLİK OLDU. ŞURDA 15/20 GÜN SONRA HAVALAR AÇAR İŞLERDE ARTAR. İNŞALLAH. ALLAH HERKESE BOL KAZANÇLI HAYIRLI İŞLER VERSİN.

Düzenleyen yiğitler düzce - 19-Mart-2009 Saat 13:51
YİĞİTLER ZEMİN DÜZCE
Yukarı Dön
kadirusta Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı kadirusta Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2009 Saat 17:57
Ben bu işi 1978 den beri yapıyorum sistire cila montaj derken bu zamanlara geldik insanların laminantları atıp ahşap parke tercih edecekleri günler gelmeyecek herhalde
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozeniscenter Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2009 Saat 16:27
Masif parkeye geri Dönüş olacaktır sayın kadirstam ama bu zaman alacaktır zaten gelir düzeyi yüksek kesim masif parkeyi tercih ediyor umarız bir an önce dönüşür sistem masife
Yukarı Dön
ladikliato Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 225
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ladikliato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2009 Saat 17:16
inşallah
birşey biliyorsan söyle ibret alsınlar bilmiyorsan susta adam sansınlar
Yukarı Dön
Laminist Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 82
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Laminist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2009 Saat 03:26
Orjinalini yazan: özer66

arkadaşım ben yeni üyeyim ve allaha şükür işim gayet iyi memnunum günde en az bana süpürgelik dahilinde 100 metre kare verebilecek ustaya ihtiyacım var ssk+3 öğün yemek ve her ayın 1 indede hesap kesimi var süpürgelik kompresör ile yapılacak gelecek usta sadece laminat döşeyip süpürgelik kesimi yapacak isteyen metraj isteyene maaş görüşülür..tel:05372228065 türkiye genelinde işim yoğun elimde şu an itibarı ile 40000 metre kare işim hazırda art toki işlerimde var... 

Ben bu ilanı biraz abartılı buluyorum. Tecrübeli usta kardeşlerim lütfen fikrinizi yazın sizce mümkün mü?
Her şeyin bir bedeli var...
Yukarı Dön
dekorasyoncu1 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı dekorasyoncu1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2009 Saat 13:05
doğru olabilir toki binaları genelde parke binlerce daire

dekorasyoncu
Yukarı Dön
aktan Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aktan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 18:43
selam arkadaslar ben yeni uyeyim hepinize saygılar parke guzel sektor fakat sezonluk olması hele bu kriz ortamında cok kotu umarım işler acılırda bizde rahat ederiz metre bası iş yaparım gunde 120 m ye kadar iletişim 05073833214
Yukarı Dön
izmrlihk Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı izmrlihk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2010 Saat 16:19
NASIL İŞ BU YA NASIL 100 , 120 M2 İŞ YAPIYORSUNUZ GÜNDE ANLAMADIM.
Yukarı Dön
seckin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 764
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı seckin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2010 Saat 16:29
Orjinalini yazan: izmrlihk

NASIL İŞ BU YA NASIL 100 , 120 M2 İŞ YAPIYORSUNUZ GÜNDE ANLAMADIM.

Az mı çok mu?
120m2 bir günde 2 kişi rahatlıkla biter bence, döşenecek yerin durumu ve kullanılan malzeme de önemli tabi.

Bastığın yere zemin deyip geçme sakın,parke
Yukarı Dön
izmrlihk Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı izmrlihk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2010 Saat 15:22

İki kişi için evet 120 m2 normal , ben tek kişi gibi algıladım ondan şaşırdım.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz
Parke | Laminat | ev duvar kağıtları | ithal duvar kağıtları | duvardan duvara halı | Parke Adana