AlıntıCevaplaKonu: Mantar Şilte Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2008 Saat 19:52
Orjinalini yazan Ramsees_35
yakın zamanda yaptığım montajda mantar şilte kullandım .müşterim rica etti şilte işini kendisinin çözmesini istedi.strofor hakkında sağlıklı bir duyum almadığını ve normal şiltenin uyduruk bir malzemeye benzediğini söyledi.bende kendisine mantar şilteyi araştırmasını önerdim araştırma sonunda pahalı olduğunu rutubeti kestiğini ve yüzlerce yıl ömrü olduğunu öğrendi.bende zaten mantarın baraj inşaatlarında kullanıldığını su geçirmediğinive tamamen doğal bir malzeme olduğunu biliyordum.iş bitince laminatın yürürken esnemediğini gördüm çok hoşuma gitti.tavsiye ederim deneyin farkını sizde görün.
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2008 Saat 00:18
bence aklımız da olsun hatta bi yere not edelim adres ve telefonu çünki herkez her şeyi çok iyi biliyor araştırıyor yarın çıkar bi tanesi sorar bilgilendirme için teşekkürler
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2008 Saat 11:59
arkadaşlar iş kalite olunca zaten o malzemeyi yaptıracak müşteride kendini belli eder.önemli olan biz satıcı ve uygulamacı firmaların yenilikleri takip edip herzaman müşterilerimizi tüm bilgileri vermemiz lazım.bu hem bizlerin parke hakkında uzmanlığımızı gösterir hemde müşteriye güven veririz.unutmayalımki herzaman satıcılar,alıcılardan daha çok bilgiye sahip olması lazım.teşekkürler
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2008 Saat 08:20
MANTAR ŞİLTE İLE MÜŞTERİMİN 65 m2 LİK EV ALANINA UYGULAMA YAPTIM ZEMİNDE DÜZGÜNLÜGÜ VE LAMİNANTIN ESNEME PAYINI AZALTIYOR FAZLA SES OLMASINI ENGELLİYOR RUTUBETİ ÖNLÜYOR DOGAL OLARAK ÜRETİMİ YAPILIYOR VE EN ÖNEMLİSİ KANSEROJEN MADDE İÇERMİYOR.
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2008 Saat 08:34
pislik olarak mantar şilteden bahsediyorsanız yalnış düşünüosunuz mantarın dogal oldugunu bilmelisiniz. insan saglıgına zarar vermedigini kanserojen madde içermedigini biliosunuz ve ayrıca plastigin nası yapıldıgınıda bilmelisiniz
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2009 Saat 18:20
DEĞERLİ PARKE UZMANLARI
ÜRÜNÜMÜZE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. SEÇKİN BEY'E DE DOĞA HARİKASI BU ÜRÜNÜN TANITIMINDA GÖSTERMİŞ OLDUĞU GAYRETTEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. KRİZ ORTAMINDA BİLE ÖNCELİKLE VE SADECE KALİTENİN PEŞİNDEN KOŞAN UYGULAMACILAR; YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN. SİZLERE DE SONSUZ TEŞEKKÜRLER....
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 26-Subat-2010 Saat 15:45
Orjinalini yazan: ilhansanater
DEĞERLİ PARKE UZMANLARI
ÜRÜNÜMÜZE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. SEÇKİN BEY'E DE DOĞA HARİKASI BU ÜRÜNÜN TANITIMINDA GÖSTERMİŞ OLDUĞU GAYRETTEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. KRİZ ORTAMINDA BİLE ÖNCELİKLE VE SADECE KALİTENİN PEŞİNDEN KOŞAN UYGULAMACILAR; YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN. SİZLERE DE SONSUZ TEŞEKKÜRLER....
OSMAN GÖKHAN SANATER
İLHAN SANATER MANTAR ŞİRKETİ MÜDÜRÜ
Çok teşekkürler. Ürününüzden kullandım. Biz de müşteri de çok çok memnun.
Mahşer yeri gözlerin Değdi gözlerime
Ve düşünmeden ben Attım kendimi
Şapı bozuk yere.. parke
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma