Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Parkeci.net Anasayfa - İletişim Sayfası

Mantar Şilte

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
seckin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 764
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı seckin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mantar Şilte
    Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2008 Saat 19:52
Orjinalini yazan Ramsees_35

yakın zamanda yaptığım montajda mantar şilte kullandım .müşterim rica etti şilte işini kendisinin çözmesini istedi.strofor hakkında sağlıklı bir duyum almadığını ve normal şiltenin uyduruk bir malzemeye benzediğini söyledi.bende kendisine mantar şilteyi araştırmasını önerdim araştırma sonunda pahalı olduğunu rutubeti kestiğini ve yüzlerce yıl ömrü olduğunu öğrendi.bende zaten mantarın baraj inşaatlarında kullanıldığını su geçirmediğinive tamamen doğal bir malzeme olduğunu biliyordum.iş bitince laminatın yürürken esnemediğini gördüm çok hoşuma gitti.tavsiye ederim deneyin farkını sizde görün.
Bastığın yere zemin deyip geçme sakın,parke
Yukarı Dön
Yukarı Dön
ladikliato Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 225
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ladikliato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2008 Saat 16:09
hiç kullanmadım ama pahalı gibi
birşey biliyorsan söyle ibret alsınlar bilmiyorsan susta adam sansınlar
Yukarı Dön
yusuf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2008 Saat 16:54
Bence çok pahallı değil. Strafor ile karşılaştırsak iki misli gibi bir fiyat ama özellikleri karşılaştırdığımızda cazip kalıyor.

Altına strafor konulan laminat çok fazla ses yapıyor. Sesden kastım çarpma sesi. Topuklu ayakkabı ile gezince tak tuk ses yapıyor.
Mantar şiltede ise bu ses oldukça azalıyor.

Yukarı Dön
murat47 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 219
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı murat47 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2008 Saat 22:42
ben bunu hayatta müşteriye söyleyipte yaptıramam metrekaresi hemen hemen 2 ytl ye geliyor .ben bu mantar parkeyi ne duydum nede işittimSmile
Yukarı Dön
parkeci11 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 419
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı parkeci11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2008 Saat 00:18
bence aklımız da olsun  hatta bi yere not edelim adres ve telefonu çünki  herkez her şeyi çok iyi biliyor  araştırıyor  yarın çıkar bi tanesi sorar  bilgilendirme için teşekkürler
Yukarı Dön
ladikliato Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 225
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ladikliato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Mayis-2008 Saat 13:24
bilgilendirme için bende teşekkür ederim ii olur tabi yeniliklerle ilgili bilgili olmak lazım
murat47 arkadasım mantar parke deil mantar şilte dikkat edelimLOL
birşey biliyorsan söyle ibret alsınlar bilmiyorsan susta adam sansınlar
Yukarı Dön
murat47 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı murat47 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2008 Saat 22:32
tamam arkadaşım ya o kadar hata padişahın oğlunda bile olur ya senin hatana ne demeli arkadaşım yazacağına arkadasım yazmışsın ne haber
Yukarı Dön
murat47 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı murat47 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2008 Saat 22:33
41
Yukarı Dön
ertuğrul Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ertuğrul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2008 Saat 11:59
arkadaşlar iş kalite olunca zaten o malzemeyi yaptıracak müşteride kendini belli eder.önemli olan biz satıcı ve uygulamacı firmaların yenilikleri takip edip herzaman müşterilerimizi tüm bilgileri vermemiz lazım.bu hem bizlerin parke hakkında uzmanlığımızı gösterir hemde müşteriye güven veririz.unutmayalımki herzaman satıcılar,alıcılardan daha çok bilgiye sahip olması lazım.teşekkürler
Yukarı Dön
AKIN PARKE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı AKIN PARKE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2008 Saat 08:20
MANTAR ŞİLTE İLE MÜŞTERİMİN 65 m2 LİK EV ALANINA UYGULAMA YAPTIM ZEMİNDE DÜZGÜNLÜGÜ VE LAMİNANTIN ESNEME PAYINI AZALTIYOR FAZLA SES OLMASINI ENGELLİYOR RUTUBETİ ÖNLÜYOR DOGAL OLARAK ÜRETİMİ YAPILIYOR VE EN ÖNEMLİSİ KANSEROJEN MADDE İÇERMİYOR.

Düzenleyen AKIN PARKE - 26-Temmuz-2008 Saat 08:21
Yukarı Dön
AKIN PARKE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı AKIN PARKE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2008 Saat 08:34
pislik olarak mantar şilteden bahsediyorsanız yalnış düşünüosunuz mantarın dogal oldugunu bilmelisiniz. insan saglıgına zarar vermedigini kanserojen madde içermedigini biliosunuz ve ayrıca plastigin nası yapıldıgınıda bilmelisiniz
Yukarı Dön
FİORE NİLAY Açılır Kutu Gör
Uzman Üye
Uzman Üye
Simge

Gönderilenler: 588
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı FİORE NİLAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2008 Saat 22:50
BEN EVİME PARE YAPTIRIRKEN MANTAR ŞİLTE BULAMAMIŞTIM..ŞİMDİ PARKEYİ SÖKSEM Mİ DİYORUMMM..
O DA ÇOKK ZOR İŞ..ÜZÜLDÜM BEN BULAMAMISTIM TDAG DA..Cry
Yukarı Dön
huseyint Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı huseyint Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2009 Saat 18:00
merhabalar,

acaba uygulama sırasında parkenin altına sadece mantar şilte mi kullanılıyor? Yoksa diğer şilte veya kapron ile birlikte mi?

teşekkürler...
Yukarı Dön
choice Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Gönderilenler: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı choice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2009 Saat 13:32
Orjinalini yazan: huseyint

merhabalar,

acaba uygulama sırasında parkenin altına sadece mantar şilte mi kullanılıyor? Yoksa diğer şilte veya kapron ile birlikte mi?

teşekkürler...

Sadece mantar şilte kullanılıyor, beraberinde PE şilte veya strafor kullanılmaz.
Mahşer yeri gözlerin Değdi gözlerime
Ve düşünmeden ben Attım kendimi
Şapı bozuk yere.. parke
Yukarı Dön
ilhansanater Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ilhansanater Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2009 Saat 18:20

DEĞERLİ PARKE UZMANLARI

ÜRÜNÜMÜZE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. SEÇKİN BEY'E DE DOĞA HARİKASI BU ÜRÜNÜN TANITIMINDA GÖSTERMİŞ OLDUĞU GAYRETTEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. KRİZ ORTAMINDA BİLE ÖNCELİKLE VE SADECE KALİTENİN PEŞİNDEN KOŞAN UYGULAMACILAR; YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN. SİZLERE DE SONSUZ TEŞEKKÜRLER....
OSMAN GÖKHAN SANATER
İLHAN SANATER MANTAR ŞİRKETİ MÜDÜRÜ
O.Gökhan Sanater
İlhan Sanater Ltd.Şti.
Tel: 0 232 465 14 26
Fax: 0 232 463 88 96
www.mantarmerkezi.com
www.ilhansanater.com
Yukarı Dön
choice Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Gönderilenler: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı choice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Subat-2010 Saat 15:45
Orjinalini yazan: ilhansanater

DEĞERLİ PARKE UZMANLARI

ÜRÜNÜMÜZE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. SEÇKİN BEY'E DE DOĞA HARİKASI BU ÜRÜNÜN TANITIMINDA GÖSTERMİŞ OLDUĞU GAYRETTEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. KRİZ ORTAMINDA BİLE ÖNCELİKLE VE SADECE KALİTENİN PEŞİNDEN KOŞAN UYGULAMACILAR; YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN. SİZLERE DE SONSUZ TEŞEKKÜRLER....
OSMAN GÖKHAN SANATER
İLHAN SANATER MANTAR ŞİRKETİ MÜDÜRÜ

Çok teşekkürler.
Ürününüzden kullandım. Biz de müşteri de çok çok memnun.

Mahşer yeri gözlerin Değdi gözlerime
Ve düşünmeden ben Attım kendimi
Şapı bozuk yere.. parke
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz
Parke | Laminat | ev duvar kağıtları | ithal duvar kağıtları | duvardan duvara halı | Parke Adana