Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Parkeci.net Anasayfa - İletişim Sayfası

25 m2 lik işi hiç bi usta yapmıyor.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
aydin68 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aydin68 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 25 m2 lik işi hiç bi usta yapmıyor.
    Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2009 Saat 09:45
25 m2 iş için hiç kimse gelmiyor. Nedeni '' o kadarlık bi iş için gelinmezmiş '' Parkecilik işi o kadar kazandırıyorki ,hiç bi usta parayla gelmiyor,gelende 1 saatlik iş için astronomik rakam istiyor.Az iş olunca hiç bi usta gelmiyor,25m2 lik bi yer döşeteceğim bir haftadır bi usta bulamadım.
Yukarı Dön
Yukarı Dön
seckin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 764
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı seckin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2009 Saat 10:26
İstenen rakam nedir ve yeriniz nerede?
Bastığın yere zemin deyip geçme sakın,parke
Yukarı Dön
aydin68 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aydin68 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2009 Saat 11:31
Bakırköy adliyenin karşısında, hep ustalar günleri sallıyo,ha bugün gelecem ,ha yarın gelecem, daha büyük bi iş buluyorlar,ya bugün gelemicez diyolar.böyle ustalardan şikayetçiyim.Beni hep zor durumda
bırakıyorlar.İstenen rakam m2 az olunca fiyatı artıyormuş aradığım bütün ustalar böyle diyor 150 lira diyen var 130 diyen var. bi tanesi m2 2 liraya yapıyorum dedi, oda boş olursam gelirim dedi.Yani ben anlamış değilim.Standart bi fiyat yok. tutturabildikleri fiyata.
Yukarı Dön
zade Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Gönderilenler: 193
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2009 Saat 11:36
Parkenin cinsi nedir?

Yukarı Dön
aydin68 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aydin68 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2009 Saat 11:46
Normal puzzel gibi birbirne geçirmeli,kilitlimi öyle bişey diyolar. ben denedim birbirne kilitledim oluyorda işi bilmediğim için, ustaya döşeteceğim.laminant parke vario marka.
Yukarı Dön
ozeniscenter Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 172
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozeniscenter Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2009 Saat 11:46
Arkadaşlar inanmazsınız dün 4 m2lik bir balkona gittim neden peki ufak iş büyük iş getirir mantığı.. gittiğim yerde 10 kmlik safranbolu ilçesi
Özen İŞ Parke Erol IRMAK PARKE TİCARET ÇAMSAN PARKELAM BÖLGE ANA BAYİİ 0370 424 17 20 415 14 24
Yukarı Dön
zade Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2009 Saat 12:06
özel mesaj gönderdim...
Yukarı Dön
tkminsaat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 23
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı tkminsaat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2009 Saat 23:28
  sayın arkadaslar ben bu mantığa hiç anlam veremiyorum bu tür şikayetlerle çok karsılasıyorum lütfen ya işin büyüğü küçüğü olmaz küçük işe sahip çıkamayan büyük işte asla basarılı olamaz olamaz olamaz.........
o sadece para kazandığını sanar ama işinde alsa ilerleme olmaz her zaman aynı yerinde sayar kendini ticari olarak geliştiremez

tkm
Yukarı Dön
uzanparke Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı uzanparke Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2009 Saat 10:03
işi yaptırdınızmı .işin buyugu küçügü olmaz
ibrahim uzan/uzanparke.(esentepe.sultangazi/ist) 0,532,331,79,75 / 6672232
Yukarı Dön
aydin68 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aydin68 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2009 Saat 10:50

Hayır yaptıramadım,vatandaşın ev tadilatlı kalmış ,vatandaş perişan olmuş,....Şikayet edecek yer olarak bi burayı buldum.Ayrıca sizlerede müşterilerin dilek,öneri ve şikayetlerini bildirebileceği böyle bir yer açtınız için teşekkür ederim.

Yukarı Dön
uzanparke Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı uzanparke Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2009 Saat 10:57
forumda telefonlarım var gerek duydugunuzda irtibata geçebiliriz.
ibrahim uzan/uzanparke.(esentepe.sultangazi/ist) 0,532,331,79,75 / 6672232
Yukarı Dön
paşa Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı paşa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2010 Saat 18:20
evet işin büyügü kücügü yok bizde ister 1 metre ister 1000 metre ayrım yapmadan gidiyoruz  enson ümraniyeden kartala 21 m2 montaja gittim iş 17 m2 geldi firma sagolsun 2 tl m2 üçreti veriyor 34 tl para 20 tl mazot aldık  o gün iki kişiydik koridor ve mutfak müşteri kapı kenarlkarında 1mm bile boşluk istemiyor 4 saat sürdü küçük yer birde profil yetmedi bir daha gidip geldik 40 tl masraf 34 tl kazandık bu bir degil iki degil en güzeli baştan metraja göre anlşamak ne müşteri madur olsun nede usta

paşa
inandıgın gibi yaşamassan yaşadıgın gibi inanırsın
Yukarı Dön
aydin68 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aydin68 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2010 Saat 20:31
parkeci netten usta buldum yaptırdım,2 saatte yaptı ellerine sağlık.
Yukarı Dön
zade Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2010 Saat 09:50
Gözünüz aydın diyelim o zaman :)
Yukarı Dön
parkeci67 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 147
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı parkeci67 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Haziran-2010 Saat 02:07
işin büyügü küçügü olmaz dogru diyorsunuz ama ustada haklı faliyetinin devamını  sürdürebilmek adına biz ustalar genelde harcıyacagımız zaman ulaşım ekibman yıpranması vs gibi giderleri düşünmek zorundayız ki sizlere hizmet verebilelim ben yıllarca faliyet te bulundum üzülerek söylüyorum benim gibi düşünen birçok usta da vardır 25 m2 lik bir işe mt2 fiyatı uygulandıgında o işe birçok usta gitmez gittiginde ise masrafını anca karşılar siz işin küçügü büyügü olmaz diyorsunuz da ay ortalamasında bu tür işler fazlalaşınca o ustada yok olup gider ve o ustada ki mantık sürekli bu tür işlere gidecegime düzenli bir işde çalışma ya başlar ve ustalar teker teker kaybolur bu yüzdende talebi karşılayacak usta bulamazsınız şahsen ben 15 senelik geçmişimi rafa kaldırdım bunları yazdımki diger şikayette bulunacak tüketici üyeler için küçük işinizi yaptıracagınız zaman ustanın hizmet maliyetini şöyle bir gözden geçirin ona göre ödiyeceginiz ücreti belirleyin
Yukarı Dön
parkeci11 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 419
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı parkeci11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2010 Saat 16:47
ben  parkelerin üzerine listeyi astım hiç teferruata gerek yok  özellikle parke konusunda
 şu marka şu para peşin para şu vade şu para bu vade bu para merkez içi montajlı merkez dışı + 50 tl  nakliye bedeli
öbür marka lar  için de aynı izahat
altın da da
bu fiyatlar minimum 20 m içindir düşük olan  yerlerin fiyatı şu dur
bu şekilde içeri giren müşteri  bunu okudu mu  zaten kendisi heeeee diyor bi
Yukarı Dön
parkeci67 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 147
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı parkeci67 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2010 Saat 11:31
sayın parkeci11 ne güzel belirtmişin siz uygulamalı satıcısınız yorulmanın ne demek oldugunu biliyorsunuz benim sözüm masa başında oturupda sırf müşteriyi kapabilmek adına laminant parkeyi düşük fiyata satışa sunup diger sattıgı ürünlerden kar elde eden sedece satıcılara üstüne üstlük bide işi kendi yapacakmış gibi mt2 fiyatı belirtmeleri bunu duyam müşteride satıcının agzından ustaya yükleniyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz
Parke | Laminat | ev duvar kağıtları | ithal duvar kağıtları | duvardan duvara halı | Parke Adana