Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Parkeci.net Anasayfa - İletişim Sayfası

Emoline Marka Laminat Parke Hakkında..?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
oddt Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı oddt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Emoline Marka Laminat Parke Hakkında..?
    Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2010 Saat 00:13
Arakadaşlar Emoline Markalı Alman malı Parke Almayı düşünüyorum..Ürünün Kalitesi hakkında bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.Firma 10 tl/m2 den satıyor.
Yukarı Dön
Yukarı Dön
seckin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 764
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı seckin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2010 Saat 15:33
Bu fiyat ne için verilen fiyattır? Toptan mı, perakende mi? Takım mı sadece parke mi?
Kdv dahil mi?

Bu konuda bilgi vermenizi rica ediyorum.
Bastığın yere zemin deyip geçme sakın,parke
Yukarı Dön
ozeniscenter Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 172
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozeniscenter Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2010 Saat 16:24
Emoline Türkiye Distritörü kimdi..?
Özen İŞ Parke Erol IRMAK PARKE TİCARET ÇAMSAN PARKELAM BÖLGE ANA BAYİİ 0370 424 17 20 415 14 24
Yukarı Dön
STARFLOOR Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Gönderilenler: 432
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı STARFLOOR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2010 Saat 23:29
EMOLINE  KALITE OLARAK COK  CALISIP MEMNUN KALDIGIM  BIR ÜRÜNDÜR  AMA  BENI SOK EDEN 10 TL OLMASI  BU FIYAT KAMYON BAZINDA TOPTAN ALSANIZ DAHI IMKANSIZDIRR  SATAN KISI  BILE  BILE  ZARARINA  BU FIYATA SATAMAZ ARADA  UCURUM DENECEK KADAR FIYAT FARKI VAR VEYA  SIZ YANLIS YAZDINIZ  SANIRIM  BU VERDIGINIZ  FIYAT ISCILIK DAHIL 10 EURO     OLMASIN ????
!!! GÖZLERİM PARKE PARKE TAŞ DUVARLARDA ÜŞÜYORUM !!!
Yukarı Dön
aslan_parke Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 87
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aslan_parke Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2010 Saat 00:06
bende starfloor arkadasa katiliyorumm emoline parke 10 tl degildir o fiyata artik parke kalmadi sanirim eger 10 tl ise 1 kamyonda ben alabilirim herkese bol kazancli isler
Yukarı Dön
oddt Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı oddt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2010 Saat 00:00
Arkadaşlar sitesinde girip 9.90 diyor başkada bir açıklama yok..İşçilik olmadığı kesin +KDV siz olduğuda..125 m2 parke almayı düşünüyorum.işçilik hariç ve nakliyeside bana ait olacak şekilde peşin parayla istanbul avrupa yakasında vario, çamsan vb. kalitede parkeyi en uygun nereden alabilirim..Bu fiyat banada pek inandırıcı gelmedi açıkçası..Saygılar.

Düzenleyen seckin - 20-Ocak-2010 Saat 11:36
Yukarı Dön
zade Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Gönderilenler: 193
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2010 Saat 10:46
Üstte Yazılanların Hepsi Reklamdan Başka Birşey Değil...
Yukarı Dön
seckin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 764
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı seckin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2010 Saat 11:38
E-Moline ve E-Motion,
Bunlardan biri Egger ürünü, diğeri için çin malıdır diye söyleniyordu. Hatta vatandaşın biri "markayı" satın almış orda burada ürettiriyormuş. Yani bir fabrikası yokmuş. Benim kulağıma gelenler bunlardır.

Yukarıda bahsi geçen web sitesini kurallarımız gereği sildik ancak şunu söyleyeyim, bir çok sahte web sitesi yayındadır ve onlardan birine benziyor. Alman malı parkenin sitesi www. bilmem ne . com . tr değil, "markası.de " gibi bir şey olur ve almanca bir iki satır (en azından) birşeyler yazar, ha diyeceksiniz işte o site Türkiye versiyonu felan, hani bunun orjinal web sitesi? Fabrikaya ait site?
Çok aradım ama bulamadım. (varsa da ben bulamadım)

Evet şimdi bir site daha buldum, aynı telefonlar yazıyor, o da başka ünlü bir firmanın domaini Wink

Düzenleyen seckin - 20-Ocak-2010 Saat 11:50
Bastığın yere zemin deyip geçme sakın,parke
Yukarı Dön
paşa Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı paşa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2010 Saat 18:22
10 tl emoline ben 8 senedir starım hiç bulamadım markla satıldıgı zaman bile 14 tl civarında cıplak parke ydi insanlar nerden buluyor bu fiyatı veriyor

paşa
inandıgın gibi yaşamassan yaşadıgın gibi inanırsın
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz
Parke | Laminat | ev duvar kağıtları | ithal duvar kağıtları | duvardan duvara halı | Parke Adana