Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Parkeci.net Anasayfa - İletişim Sayfası

laminat fiyatlari

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
aslan_parke Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 87
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aslan_parke Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: laminat fiyatlari
    Gönderim Zamanı: 17-Subat-2010 Saat 22:55
merhaba arkadaslar biz aslan parke olarak kayseride laminat parke satis ve uygulama yapan bir firmayiz genel olarak floorpan vario camsan moonloc kullaniyoruz bulundugunuz bölgede bu markalarin toptan fiyatlari ve vadeleri nelerdir bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim ilginize simdiden tesekkür ederim Handshake
Yukarı Dön
Yukarı Dön
parkeci11 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 419
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı parkeci11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-Subat-2010 Saat 23:31
bulunduğumuz bölge türkiye çok uzak değil fiyat her yerde aynı spota düşmemiş se
Yukarı Dön
aslan_parke Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 87
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aslan_parke Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Subat-2010 Saat 09:49
((bulunduğumuz bölge türkiye çok uzak değil fiyat her yerde aynı spota düşmemiş se ))                     
spotta ne kadar mesela ?
Yukarı Dön
akaya555 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı akaya555 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-Mart-2010 Saat 19:11
slm arkadaşlar herkese saglıklı günler   ben birkonudan bahsetmek  ve bilgi almak istiyorum
bu spot parkeler neye hizmet eder kim neden defolu parke satar anlamış degilim bana yardımcı olun yani aradaki fiyat farkları çok az orjinale gör bir lira fark var
Yukarı Dön
zade Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Gönderilenler: 193
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-Mart-2010 Saat 09:30
spot parkeler onları satana hizmet ederler...Tamamen duygusal olarak satılan ürünlerdir...sizin bildiğinizi maalesef tüketici bilemiyor...
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı parkeci11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Mart-2010 Saat 01:18
bakın spot demek ikin ci  kalite demek değil dir. çeklerin günü gelmiş mal depoda geliş fiyatından 2 tl altına  hemen nakite satılır. o günkü çek öden miş  olur .heee mantıklı mı  ticari olarak bir hesap yaparsak banka kredeisin den daha uyguna gelmiş oluyor   yanlış gelebilir  belki ama   zaten zam gelmeden önce alınmış tır o mal  zamı zarar ediyor  kardan zarar yani  
spot piyasadan bahsettiğim bu
beyaz eşyanın elektronik eşyanın mobilyanın  her ürünün spot piyasası var unutmayın 
Yukarı Dön
zade Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Mart-2010 Saat 10:35
Markası olmayan her ürün ikinci sınıf ve kötü üründür...
Yukarı Dön
phylozof Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı phylozof Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-Mart-2010 Saat 22:39
yeni taşındığım evime parke döşeyeceğim spot parkeleri nereden bulabilirim ist. avrupa yakasında bilgilendiriseniiz sevinirim
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı parkeci11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Mart-2010 Saat 17:07
he he oldu canım zaten  o kadar da basit ti bu iş  spot parkeyi bulmak  hadi buldun diyelim adam  bir kamyon parke yi veriyor peşin para  oldukça ucuz fiyata ama  şimdi lik bir kamyon başka yok  sen bi daire lik spot parke arıyorsun.zor
heeee diyorsan ki 2 ci 3 sınıf parke alıcam defolu ürün alıcam o başka vitrinlere bak söyler sana 16 tl nin altında ki tüm ürünler  diyebiliriz genel olarak
Yukarı Dön
paşa Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı paşa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Mart-2010 Saat 11:12

tek daire parke ortalama 55 -60 m2 gelir spot ve 1 kalite arasında en fazla 4-5 tl farka olur bu da 250 -300 tl eder benim tavsiyem eger ev sizinse hiç spot almayın biraz daha bütce ayırıp iyi bir ürün alın karlı cıkan siz olursunuz

paşa
inandıgın gibi yaşamassan yaşadıgın gibi inanırsın
Yukarı Dön
paşa Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı paşa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Mart-2010 Saat 16:36
yok artık şimdi bir müşterimle görüşüyordum adama 7 mm yerli parke sattım kalan 400 m2 iş vardı ben sadece parkeye 12 tl inşaat teslim dedim 11.5 6cm süpürgelik şilte dahil 4 ay vadeli almış bu nedir parkenin ismini ve satıcıyı yazmıyorum ama ne kazanıyorlar anlamıyorum evde kendilerimi yapıyor bu parkeleri

paşa
Yukarı Dön
choice Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Gönderilenler: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı choice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Mart-2010 Saat 19:49
Orjinalini yazan: paşa

yok artık şimdi bir müşterimle görüşüyordum adama 7 mm yerli parke sattım kalan 400 m2 iş vardı ben sadece parkeye 12 tl inşaat teslim dedim 11.5 6cm süpürgelik şilte dahil 4 ay vadeli almış bu nedir parkenin ismini ve satıcıyı yazmıyorum ama ne kazanıyorlar anlamıyorum evde kendilerimi yapıyor bu parkeleri

paşa

Fabrika üretiyor, satıyor parasını alıyor, yatlarda villalarda Amerikalarda fink atıyor. Bizler bedava hammallık yapmaya devam edelim. Zaten bayiileri de birbirine girmiş. Biri diğeri için battı, öbürü beriki için batıyor, Başkası bilmem nerdeki bayi için zor durumda diyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz dostum.
Ya batıyorlar, ya zor durumdalar. Söyleyenler bizzati kendi pazarlamacıları. Şu bayisinin şu pazarlamacısı diye isim vermeye gerek yok.
Pazar payı %35-40 olmuş ama herkes batmalardan bahsediyor. Bu ne perhiz ne lahana turşusu.
Mahşer yeri gözlerin Değdi gözlerime
Ve düşünmeden ben Attım kendimi
Şapı bozuk yere.. parke
Yukarı Dön
zade Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2010 Saat 11:20
Piyasaların Açılmasıyla işler arttı...
işler artınca sahtekarlarda piyasaya çıktı...

Meslekdaşlarımı dikkatli olmaya çağırıyorum...

Yukarı Dön
Usta Açılır Kutu Gör
Forum Admin
Forum Admin
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Usta Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Mayis-2010 Saat 20:05
ewt  katılıyorum cok dikkatli olunmalı
Usta OlaN BiLiR ...ADA DEKOR ve ZEMİN KAPLAMALARI
Yukarı Dön
paşa Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı paşa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Mayis-2010 Saat 23:42
işlerin acılmasınamı sevinelim üçkagıtcıların artmasınamı üzülelim ya bu iş bizi hasta eder yada bir daha kendi evimdahil parke görmek istemem
paşa
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz
Parke | Laminat | ev duvar kağıtları | ithal duvar kağıtları | duvardan duvara halı | Parke Adana