Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Parkeci.net Anasayfa - İletişim Sayfası

Toptancılara ve Pazarlamacılarına

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
seckin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 764
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı seckin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Toptancılara ve Pazarlamacılarına
    Gönderim Zamanı: 06-Mart-2010 Saat 20:35
Yıllardır bu işin içerisindeyim, 6 yıldır da parkeci.net portalını yayınlıyorum. Türkiye'nin heryerini bırakın, Almanya'dan Çin'den bana ulaşıp birşeyler soran, anlatan insanlar var. parkeci.net@hotmail.com msn'imde ekli Türkiye'nin dörtbir yanından arkadaşlarımız olduğu gibi, değişik ülkelerden de birçok kişi ile irtibat halindeyiz.

Haa, buraya herşeyi yazmıyoruz, etmiyoruz, bazı mesajları siliyoruz diye bizi kimse birilerinden korkuyor sanmasın...

Öyle gizli ilişkilerden, işlerden bile haberimiz var ki sektörde depremler, artçı sarsıntıları olur...

Bunu neden mi yazıyorum? Sadece parkeci.net'in sahibi, yayıncısı değil yıllarca mağazacılığından ustalığına bu işin içerisinde yeralan biri olarak, aynı zaman da ZESİAD yönetim kurulu başkanı sıfatını da üzerinde bulunduran ki, bunu kişisel işlerime ( birileri gibi) alet etmemeye azami özen gösteren, kimilerinizin kardeşi, bazılarınızın ağabeyi olarak yazıyorum.

Toptancı firma sahipleri: Pazarlamacılarınızı uyarınız!!!  Orada burada, sırf mal satmak için, başkaları hakkında atıp tutmasınlar....

Bu atıp tutanlar bu işleri sürdürürse, biz boşa sallamaz, arşivimizde ne varsa ortaya ispatları ile döker, sizi altında bırakırız.

Bırakın bu işleri.!!

Mal satmak ya da başka firmanın bayisini çalmak için legal ne yol varsa yapın, kimse size birşey diyemez. Ama bel altından vurmaya kalkanın ki görüyoruz duyuyoruz..  Öyle vurulmaz böyle vurulurlara gitmesin iş.

Kimse karşısındakini hafife almasın!!  Malın iyi ise, fiyatın hizmetin iyi ise sat kardeşim.. Ama hiç kimse hakkında dedikodu yapma!! Yalan söyleme!!!

Bu yapılanlar ahlaka sığmaz kardeşim.. Sektörümüz kimsenin çiftliği değil.. O koşturduğunuz atları bir durduran çıkar elbet...

Bastığın yere zemin deyip geçme sakın,parke
Yukarı Dön
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz
Parke | Laminat | ev duvar kağıtları | ithal duvar kağıtları | duvardan duvara halı | Parke Adana